Начало

Приключенско еко селище

И тази година КЕСПАД "Руен" и туристическо дружество "Осогово" гр. Кюстендил със съдействието на община Кюстендил организира приключенско еко селище "Иглика".

Основната цел на приключенско еко селище "Иглика" е обучение в спортни и туристически практики, съчетано с развиване на екологично съзнание, умения за опазване на околната среда и хармонично общуване с природата.

По време на престоят си, участниците ще придобият умения за изграждане и пребиваване в палатъчен лагер, изграждане на бивак и лагерен огън. Ще вземат уроци по спортно катерене от Стамен Станимиров на специално подготвена за целта изкуствена катерачна стена. Ще придобият знания и умения за във различните способи за осигуряване, рапел, и др.

Организаторите са подготвили занимания по спортно ориентиране, планинско колоездене, пешеходен туризъм, парапланеризъм - демо и тандемни полети, опазване на околната среда и други.

Приключенско еко селище "Иглика" разполага с еко тоалетна и баня. Ще приема седмични групи - от понеделник до петък за времето от 18 Юни до 31 Септември 2012 г.

 

За допълнителна информация, справки и записвания: ТД Осогово, Кюстедндил, тел. 0882/ 966-426 или 0887/ 361-932 - Стамен Станимиров - Стамбата

Представяме Ви...

Вижте също ...

Сайта Туристическа дестинация Кюстендил е изграден от Студио Видеограф на базата на Joomla!
Всички снимки в сайта са авторски, ползването им с каквато и да е цел е възможно само след писмено разрешение от автора им!