Начало
По пътя към върха

 

На 10 Септември 2011 г. /Събота/ ще се проведе традиционна среща събор на връх Руен между туристи от България и Македония. Срещата е насрочена за 12 часа. От българска страна организатор е туристическо дружество "Осогово". Похода ще започне в 7:30 сутринта, а сборният пункт е ски писта "Людмил Янков". За тези които не разполагат със собствен транспорт е предвиден автобус, който ще тръгне в 7 часа от автогара Кюстендил. Имайте в предвид, че местата в автобуса може да са недостатъчни!

 

Маршрута на групата ще премине покрай базата на ПСС, местността Грамадите, заслона Бекбунар, връх Шапка, заслон Руен. Очаква се около 12 часа да се достигне до връх Руен. По маршрута в ясно време се откриват невероятно красиви гледки.

 

Желаещите да се включат в похода трябва да носят със себе си лична карата, тъй като връх Руен се намира на границата ни с Македония, а по-голямата част от маршрута се намира в гранична зона. Туристите трябва да си носят храна и вода, както и дрехи за преобличане в случай, че времето се развали.

Представяме Ви...

Вижте също ...

Сайта Туристическа дестинация Кюстендил е изграден от Студио Видеограф на базата на Joomla!
Всички снимки в сайта са авторски, ползването им с каквато и да е цел е възможно само след писмено разрешение от автора им!