Начало

Приключенско еко селище По инициатива на Алпийския клуб "Руен" при Туристическо дружество "Осогово" гр. Кюстендил и техни съмишленици от 22 Юли 2011 г.  до края на месец Август 2011 се организира приключенско еко селище "Иглика". Поканени за участие са деца от 12 до 17 години и техните родители да получат временно гражданство и да станат жители, гости или само посетители еко-градчето.

Основната цел на приключенско еко селище "Иглика" е обучение в спортни и туристически практики, съчетано с развиване на екологично съзнание и на умения за опазване на околната среда.

По време на престоят си, участниците ще придобият умения за изграждане и пребиваване в палатков лагер. Ще вземат уроци по спортно катерене на специално подготвена за целта катерачна тена. Организаторите са подготвили занимания по спортно ориентиране, планинско колоездене, пешеходен туризъм, парапланеризъм, опазване на околната среда и други.

Приключенско еко селище "Иглика" разполага с еко тоалетна и баня.

За допълнителна информация, справки и записвания: ТД Осогово, Кюстедндил, тел. 078 522154; GSM: 0896688451; Стамен Станимиров - Стамбата 0887361932

Представяме Ви...

Вижте също ...

Сайта Туристическа дестинация Кюстендил е изграден от Студио Видеограф на базата на Joomla!
Всички снимки в сайта са авторски, ползването им с каквато и да е цел е възможно само след писмено разрешение от автора им!